Blog

Astro prognoza za septembar 2018: Ova 3 znaka će pronaći ljubav svog života!

  |   Horoskop

Strelčevi na kraju meseca mogu upoznati srodnu osobu, dok ljubavne svađe očekuju Ribe!

Polako se oseća da je leto na izmaku. Već od 6. septembra pokreće se veliki zemljani trigon između Merkura u Devici, Saturna u Jarcu i Urana iz Bika i to nam svima daje lepe prizemne dogovore, planove i realna razmišljanja. U prvoj polovini meseca Neptun će biti u opoziciji sa Suncem iz Device pa možemo očekivati maglu, zbrku, iluzije i nejasne situacije. U poslednjoj nedelji Sunce i Merkur iz Vage će biti u lepom aspektu sa Marsom iz Vodolije što će doneti energiju, pobedu, uspeh, povoljne novosti, sigurnost u potezima. Ujedno će Saturn sve to osporavati, stvarati restrikcije, kašnjenje, kod nekih osoba odricanje, gubitke, depresiju, greške, nejasne ideje, neprilagođavanje. Oko sredine meseca Sunce će biti dobro aspektovano sa Plutonom u Jarcu, Neptunom i Jupiterom što ukazuje na kreativnost, šarm, lepe osećaje, slogu, sreću i dobre prilike, piše astrolog Željka Knežević. Evo šta mogu očekivati pojedinačni znaci u septembru.

Ovan

Vi imate odlične prilike u prvoj dekadi meseca za sve ono za šta ste sigurni da će se isplatiti. Već od 6. septembra kada Merkur uđe u znak Device, vaše 6. polje usluga i Saturn sve to podrži kada krene direktno što može pokrenuti nešto novo i pokrenuti mnoge klijente ili neki novi saradnički odnos. Potrebno je da vodite računa o administraciji i pravnim pitanjima. Naglašeno je pojačanje finansijske situacije, prilagodljivost, sve vrste trgovine, marketinga. Pojedini Ovnovi mogu imati problem sa novcem ili nekim dugom, sa kašnjenjem ili sa očekivanom svotom. Mnogi nezaposleni Ovnovi sada mogu dobiti posao. U periodu kvadrata Saturna , Merkura i Sunca mogu se desiti teškoće u dogovorima i u poslovanju. Emotivno nekim Ovnovima uživanje, drugima konflikti, ljubomora i svađe. Neslaganja se mogu dešavati i zbog finansija ili zbog više posvećenog vremena prijateljima. Slobodni mogu upoznati osobu koja ih privlači sredinom meseca. Ako budete odbijeni od partnera, znajte da se upornost isplati. Pokrećete neke nove vežbe i način ishrane.

Bik

Vi imate dosta aktivan period, posebno ako se bavite privatnim biznisom, izdavanjem nekretnina, uslužnim servisima, kupoprodajom nekretnina. Merkur ulazi u vaše polje zabave pa ako imate igraonice, igračke i sve proizvode za decu su naglašeni za zaradu. Velike mogućnosti sa strancima, putovanjima za zaradu i napredak. Moguće je i neslaganje sa nekim klijentom. Druga polovina meseca je takođe vrlo povoljna, posebno za one Bikove koji se bave kozmetikom, zdravstvom, konfekcijom, hranom i zabavom. Nezaposleni mogu imati uspeha u sezonskim poslovima i svim zanatskim poslovima. Emotivno mogući konflikti početkom meseca. Neophodan je kompromis da ne bi došlo do udaljavanja. U drugoj polovini septembra odnosi se harmonizuju i nesuglasice rešavaju. Slobodni imaju dosta druženja i mogućnost izlazaka i ulaska u novu vezu. Mogući su veliki zahtevi od strane partnera. Da bi veza uspela potrebno je dosta truda i da promenite stare navike. Dosta dobro zdravlje i jačanje imuniteta. Mnogi će izbaciti slatkiše i vrlo začinjenu hranu.

Blizanci

Vrlo povoljan period za dogovore i udubljivanje za analizu i detalje kada je posao u pitanju i rešavanje administrativnih pitanja. Pozitivan aspekt Saturna i Urana vam daje mnogo dobre uvide i spoznaju gde ste grešili do sada. Neki vaši planovi mogu da nadmudre konkurente. Pojedini Blizanci mogu imati iznenadnu inspekciju pa dobro pazite da sve bude dobro. Moguća su i nekorektna ponašanja od osoba na položaju. To sve se dešava u prvoj polovini meseca dok druga polovina meseca ima mnogo dobre okolnosti za bolju zaradu. Izbegavati ulaganja u nepotrebno i rasipanje. Pojedine osobe mogu imati koristi od ulaganja svega što je vezano za decu, zabave i kreativne projekte. Nezaposleni mogu naći posao u obrazovnim ustanovama, zabavi administrativnim poslovima. Emotivno partner će biti otvoren za razgovore a vi se trudite da unesete neke novine u vašu vezu i da istražite šta još možete da radite u zajedništvu. Mnogo lep period vam predstoji, pokreti, putovanja, druženja. Slobodni će biti raspoloženi za druženja i zabavu bez želje da ulaze u ozbiljnu vezu. Mnoge osobe će se nuditi pa pripazite da ne odaberete pogrešnu osobu zbog vaše brzopletosti. Moguće su alergije, slabljenje imuniteta zbog stresa, psihosomatske bolesti. Pred sam krraj septembra pojačava se imunitet uz redovniju ishranu.

Rak

Vi možete očekivati veliki uspeh u poslovima i pregovorima gde vam može dosta pomoći jedna osoba iz prošlosti. Potrebno je prilikom ugovora da dobro pregledate da ne nosi neku obmanu u dogovoru. Oko 8. septembra potrebno je dobro paziti na administraciju da ne dođe do greške. Druga polovina meseca je mnogo bolja da se poboljšaju odnosi u saradnji sa partnerima, komunikaciji što može doneti veći priliv novca. Pojedini Rakovi mogu imati konflikte zbog kašnjenja i neisplaćenih zarada. Nezaposleni bi mogli potražiti posao u domenu komunikacije, saobraćaja i trgovca. Predstoji vam dobra zarada u septembru. Emotivno unosite više zabave i strasti u vašu vezu sa ozbiljnim razgovorima i temama koje treba rešiti. U drugoj polovini meseca mogu se javiti porodični problemi i neslaganja usled prigovora da im ne posvećujete dovoljno pažnje i oko kućnih obaveza. Slobodni mogu doživeti od osobe koja im se sviđa nezainteresovanost dok jedna osoba može pomalo povučeno da vam se udvara. Ako nastavite sa njom da se viđate, spoznaćete koliko vam odgovara. Pojedini Rakovi mogu brzo da uđu u vezi i brzo da raskinu. Česte šetnje, pokreti i boravci u prirodi na čistom vazduhu vam podižu imunitet i čine vas zdravim.

Lav

Vi imate fenomenalne prilike da ostvarite uspeh u karijeri i finansije koje samo poželeti možete. Pokreće se jedan projekat koji je istrajno planiran. Sve se pokreće u odličnom napretku, samo treba obratiti pažnju na opoziciju Sunce Neptun prilikom trancakcija novca i nekih dugovanja jer sada nije vreme da se zadužujete. Pojedine osobe mogu imati neslaganja i konflikte sa poslovnim partnerima. Intuicija vam ukazuje na dobar profit i mogućnost za dobru zaradu. Pojedine osobe mogu imati profit od nekretnina i kupoprodaje ili od novih projekata. Nezaposleni Lavovi mogu pronaći posao u svim lancima trgovine i prevoza robe. Emotivno predstoji razrešenje za sve što vas je na neki način kočilo. Više akcije i pokreta vas motiviše da pokrenete partnera. Druga polovina meseca može da donese neslaganja koja se mogu ubrzo razrešiti. Više se družite i uživate u porodici sa vašim partnerom. Slobodni mogu upoznati dinamičnu osobu, pokretnu, sa mnogo ideja, baš kakvu su ceo život želeli pa nemojte mnogo da razmišljate već dajte sve od sebe. Potrebna vam je šetnja fizička aktivnost i vežbe dok pojedini Lavovi mogu imati reumatske probleme. Potreban vam je odmor.

Devica

Na samom početku meseca vi imate odličnu ideju kako do veće zarade pa sve to držite u tajnosti da drugi ne iskoriste vašu ideju. Izražena je preciznost, osećaj za detalje i veština šta god da radite. Mogućnost dobijanja ponude za inostranstvo što može biti građevina, elektronska industrija, zabava, prosveta. Opozicija Sunce Neptun može stvoriti probleme ako radite u javnosti ili raskid sa partnerom sa kojim poslovno sarađujete. Moguće je novo partnerstvo i neke nove mogućnosti. U drugoj polovini meseca predstoje vam mnoge oblasti koje su uspešne i lep priliv novca. Budite ažurni kada je administracija u pitanju i izbegavajte rizike. Mnoge Device imaće dosta povoljnosti da se zaposle dok pojedine dobijaju stalni posao. Emotivno nisu povoljni aspekti jer vaš partner može sumnjati da ga varate ili nešto tajite. Potrebno je da ispravite vaše ponašanje da ne bude komplikacija. U drugoj polovini meseca nesporazumi se rešavaju i nalazite zajednički jezik sa partnerom pa vam predstoje zabava i druženja. Slobodne Device imaju nekoga ko im se dopada ali druga strana ne reaguje pa će dati sve od sebe da privuče simpatiju u čemu i uspeva, ali na kraju shvata da nisu jedno za drugo i razilaze se. Početak meseca solidno zdravlje dok u drugoj polovini meseca mogu imati problem sa zubima i pritiskom pa posetite lekara.

Vaga

Neki vaši tajni planovi sada se uspešno realizuju. Odlični dugoročni planovi vam donose dobru zaradu. Postoje neke osobe koje žele da vas izigraju i ostvare korist za sebe pa se čuvajte dobro od konkurencije. Sada će biti prilike da se pokrene projekat koji ste bili odložili. Napredak vam stoji ako imate sopstveni biznis, u građevinarstvu i nekretninama. Ne ulazite u nikakav rizik jer vam mogu stajati teškoće u realizaciji i gubici. Poslednje nedelje mogu se ostvariti vaši lični planovi i ako ste na poziciji, možete imati pohvale od vaših nadređenih. Mnoge Vage sada mogu naći posao u administraciji, prosveti, sportu. Emotivno zbog ljubomore moguće konfliktne situacije. Potrebno je više zabave i odmora da bi prevazišli neslaganja. Na kraju se ipak trudite da budete harmoničniji u zajedništvu. Slobodnim osobama se ništa ne sviđa, čak mogu odreagovati grubo na neku osobu koja joj se udvara a dosta je prosta  i  bez manira. Neke površne veze mogu se pokazati vrlo ozbiljno. Potreban vam je sistematski pregled da bi videli šta je to što vas čini umornim povremeno. Fizičke aktivnosti bi vam dobro došle.

Škorpija

Završavaju se uspešno pregovori i vi otkrivate ko vam je stajao na putu do uspeha i napokon ga nadmudrujete. Neočekivani dobici vam predstoje uz pomoć jednog poslovnog kolege sa kojim ste obnovili saradnju. Izbegavajte sve vrste rizika dok vam uspeh predstoji u komunikaciji, saobraćaju, trgovini pa možete dobiti nove kupce i klijente i sve dobitke od investicija. Nezaposleni se mogu zaposliti u medicinskim ustanovama, kancelarijama, magacinima, mesarama. Emotivno se više družite i planirate zajednički život. Venera će tranzitirati kroz vaš znak pa možete očekivati prijatne trenutke dok treba da izbegavate ljubomoru. U drugoj polovini meseca mogu se pojaviti konflikti, rad na svoju ruku, neočekivane nesuglasice. Na samom kraju meseca se rešavaju svi nesporazumi. Slobodni mogu da uđu u vezu zbog velike privlačnosti i ostanu u njoj. Ako dođe do neslaganja, bitno je da zauzmete čvršći stav. Usled stresnih situacija mogu se javiti kostobolje, artritis ili reuma. Umor je izražen zbog fizičkog iscrpljivanja pa budite umereni.

Strelac

Vi imate odlične mogućnosti za saradnju u inostranstvu ili trgovinom robe iz uvoza. Sve vrste uslužnih delatnosti, čak i preko interneta su vam naglašene za zaradu. Neke nove poslove koje pokrenete biće potrebno duže vreme da se razrade. Ako imate poteškoće u saradnji, onda morate ispoštovati saradnike. Moguće su intrige na poslu i neprijatelji mogu da se pojave dok je Venera u Škorpiji. Jupiter je još u vašem polju tajni pa tako i mnogi poslovi mogu da se urade nekim tajnim kanalima. Mnogi poslovi će biti uspešni sa većim prilivom novca koji može popuniti neke fondove. Nezaposlene osobe sada mogu lako naći posao. Emotivno se lepo dogovarate sa partnerom i planirate uređenje vašeg životnog prostora. Uspevate da uvećate vaše finansije. Potrebno je da budete iskreni sa partnerom da ne dođe do nepoverenja. Slobodni traže nekoga ko ih može pokrenuti i da imaju zajedničke teme, putovanja, izleti, aktivnosti. Na samom kraju meseca možete upoznati srodnu osobu. Potrebna vam je veća aktivnost da postignete dobru kondiciju. Lošija cirkulacija i disbalans hormona se mogu pojaviti ali krajem meseca sve dolazi na svoje mesto. Izbegavajte stres.

Jarac

Sada vam ide na ruku da prikupite sredstva da biste pokrenuli posao i sproveli u delo. Moguće poslovanje sa inostranstvom, ostvarenje nekog dugoročnog cilja koji će obezbediti vašu egzistenciju na duži vremenski period. Pojedini Jarčevi mogu imati problem sa novcem i otkazivanje nekog klijenta koji vam remeti finansijski plan. Pojedine Škorpije mogu imati problem saradnje sa ženskim osobama. Vaši planovi mogu biti zapaženi i odraziti se pozitivno na vašu karijeru. Sada se ne preporučuju nikakve mahinacije i dobro pazite šta pričate da ne dođe do gubitka. Ako imate nadređenog on može biti nezadovoljan sa vama. Nezaposleni mogu dobiti subvencije za pokretanje biznisa. Emotivno su vam povoljne okolnosti za druženje uz jelo i piće sa dragim prijateljima, izlasci povoljno utiču na vas. U drugoj polovini meseca može doći do neslaganja usled obaveza na poslu, nemira i raznih briga. Slobodni Jarčevi mogu uz izlaske sa prijateljima upoznati simpatičnu osobu, gde u druženju shvata da je ta osoba isuviše otvorena za njen ukus pa će isplivati vaše konzervativno shvatanje. U prvoj polovini meseca vi upražnjavate vežbe i sportske aktivnosti dok u drugoj polovini možete imati lošiji imunitet i alergije, problem sa disajnim putevima, sinuse, glavobolje pa uzimajte više tečnosti i odmarajte se.

Vodolija

Saradnja sa inostranstvom i veći priliv novca koji možete investirati u neke dugoročne projekte kao što su nekretnine i opreme za rad. Kada Venera uđe u Škorpiju tražiće od vas više strpljenja da dođete do pozitivnog ishoda. Neki ciljevi koji su bili obustavljeni sada se mogu pokrenuti i završiti. Neki neplanirani poslovi mogu da se pojave tajnim kanalima. Sredinom meseca budite pažljivi i pazite gde ulažete novac. Poslednja nedelja meseca je dosta pozitivna i najviše uspeha imaju osobe koje se bave izdavanjem, turizmom, prosvetom, marketingom. Nezaposleni mogu naći posao za stalno ako se pokažu dobri u njemu. Emotivno vam predstoje teškoće i nesuglasice, laži. Krajem septembra vi pronalazite rešenje i ponovo se zbližavate ali još će biti potrebno truda da se izglade nesuglasice. Slobodne osobe imaju simpatiju prema jednoj osobi a druga osoba prema njoj, pa se čak pojavljuje i treća osoba. Vi spoznajete da osoba koja se vama sviđa je iz interesa pa ulazite u vezu sa dugogodišnjom simpatijom. Pojedine Vodolije ulaze u tajnu vezu sa osobom koja je zauzeta. Izbegavajte hladne napitke i obratite pažnju na alergije.

Ribe

Vi pokrećete novi projekt koji je još od ranije planiran pa sada kreće u realizaciju, mada može da se ne završi u roku ali na kraju će biti uspešan. Svi koji se bave poljoprivredom, trgovinom, građevinarstvom, elektroindustrijom će biti vrlo uspešni dok Neptun u opoziciji sa Suncem može doneti probleme u javnosti. Možete raskinuti saradnju sa poslovnim partnerom. Ovaj put izostaje podrška bitnih ljudi pa morate sve sami da završite. Druga polovina meseca vam donosi lepe dobitke dok jedan pregovor sa investitorom može teže da se sklopi. Budite oprezni u saobraćaju i ako nešto trgujete. Nezaposlene osobe mogu pronaći posao u sektorima koji se bave finansijama. Emotivno otkrivate neke tajne vašeg partnera koje vam se neće ni malo svideti a sumnjali ste to još odavno. Partner će vas kriviti a vi partnera tako da niko neće popustiti. Sredinom meseca još i Merkur doliva ulje na vatru pa vas uvlači još dublje u neslaganja. Ipak se stvari stišavaju i ostavljate neslaganja iza sebe. Slobodni mogu doživeti razočarenje kada saznaju da osoba koja im se sviđa želi samo seks sa njima. Već sredinom meseca može se pojaviti druga osoba koja će zadovoljiti vaše kriterijume. Problemi mogu da budu urogenitalni pa uzimajte dosta tečnosti i čajeva.

Izvor: astrosudbina.com