Blog

5 najboljih načina da poboljšate izgled iznajmljenog stana

  |   Architecture & Design

Živite na prelepoj lokaciji, imate najsavremenije uređaje i… vaš stan izgleda kao stomatološka ordinacija.

Ne brinite, čak i ako živite u iznajmljenom stanu, možete napraviti neke promene koje će učiniti da se osećate mnogo lepše i prijatnije u vašem trenutnom domu.

Ukoliko imate iznajmljeni stan, verovatno ne planirate veća ulaganja, ali male stvari mogu doneti velike promene.

Kupite novo osvetljenje
Kupite novo osvetljenje

Lusteri ili lampe neobičnog oblika daju prostoru karakter, tako da predlažemo da vaš stan oživite interesantnim plafonskim osvetljenjem.

Draperi, zavese, itd.
Draperi, zavese, itd.

Prozor bez zavesa, roletni ili drapera može stvoriti nepotpun izgled prostora. Izaberite zavese prema svom ukusu i prostor će izgledati sasvim drugačije.

Investirajte u kvalitetan nameštaj
Investirajte u kvalitetan nameštaj

Kada znate da ćete boraviti samo privremeno u stanu za iznajmljivanje, može biti vrlo primamljivo da kupite jeftini nameštaj – u svakom slučaju, uskoro ćete morati nešto novo kupiti, zar ne? Ne! Ipak, trebalo bi da investirate u kvalitetan nameštaj, jer će to učiniti da kuća izgleda mnogo luksuznije. Nemojte trošiti novac na jeftini kauč koji može trajati samo godinu dana (ili dve).

Uložite u samolepljive tapete
Uložite u samolepljive tapete

Kako u potpunosti obnoviti izanajmljeni stan? Naravno sa samoljepljivim tapetama! Čak i ako ćete prekriti samo jedan zid (ili dva), samolepljiva tapeta daje sobi ogromni karakter i udahnuće novi život vašem enterijeru.

Personalizujte prostor bojom
Personalizujte prostor bojom

Stari, ali dobar način: u većini izajmljenih stanova možete bojiti zidove, ako ih pre iseljenja vratite u „staru“ boju. Iskoristiti ovu priliku? Pre svega, naravno, morate razgovorati sa vlasnikom stana i ako ste se složili, obojite zidove živahnim bojama koje će vašu kuću učiniti jedinstvenom i potpuno po vašem ukusu.

Izvor:zenskimagazin.rs