Blog

3 znaka zodijaka za koje će sezona Škorpija biti najbolja

  |   Horoskop

Vladavina Škorpija je započela 23. oktobra, a evo kojim znacima će doneti puno sreće i radosti!

Imali su dugo i teško putovanje da dođu do ove tačke, ali sada će konačno izaći iz svih problema i muka i sijaće svetlije nego ikada ranije.

Sezona Škorpija je započela 23. oktobra i trajaće do 22. novembra. Ovaj period će mnogim znacima Zodijaka biti napet, jer je ovu jaku energiju nemoguće ne osetiti. Tipični Škorpioni su neustrašivi ljudi koji se hrabro suočavaju sa svim neprijatnostima koje život donosi jer veruju u svoju unutrašnju snagu.

Dok smo pod vladavinom Škorpije mnogi od vas će osetiti moć i snagu, ali to naravno zavisi od vaše natalne karte i u kojoj kući se nalazi Škorpija. Međutim, sezona misterioznih Škorpija će nekim znacima Zodijaka doneti sjajne trenutke!

Za ova tri znaka zodijaka, sezona Škorpija će biti najbolja do sada i konačno će moći da shvate sve stvari o kojima su dugo razmišljali.

Rak
Rak

Rakovi su imali stvarno turbulentan period, tako da sada mogu konačno da se opuste. Uvek su hrabrili druge da budu blagi prema sebi, a sada je vreme da slušaju sopstveni savet. S druge strane, Sunce će se pridružiti Veneri i Jupiteru u petoj kući zabave, kreativnosti, strasti i romansa, tako da će zaista imati zabavne i nezaboravne trenutke tokom ove sezone.

Škorpija
Škorpija

Škorpije će imati puno sreće, jer ovo je njihovo vreme. Jupiter napušta njihov znak 8. novembra, ali planeta sreće ih neće ostaviti bez ičega. Daće im nešto lepo, pa bi trebalo da budu spremni i čekaju. S druge strane, Sunce putuje neko vreme kroz njihovu dvanaestu kuću, tako da postoje velike šanse da se osećaju letargično. Ali kada Sunce uđe u njihovu prvu kuću i počne solarna revolucija, stvari će se potpuno promeniti za njih!

Ribe
Ribe

Ovo je bilo dugo i oprezno putovanje za Ribe, ali stvari će se konačno promeniti za njih. Preživeli su zaista težak period, naučili nekoliko lekcija i stvarno odrasli. S obzirom da Sunce prolazi kroz devetu kuću visokog učenja i lične filozofije, oni će biti spremni za velike stvari. Možda će započeti avanturu ili će početi sa nečim potpuno novim. Šta god da izaberu, oni će bez sumnje biti vrlo uspešni! Ceo kosmos je na njihovoj strani.

izvor:zenskimagazin.rs